Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 19 august 2009

Absurdistan. Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana: I-am pregatit lui Basescu o nava cu destinatia Africa

Le-am spus prietenilor mei de la PD-L ca am pregatit o nava lui Traian Basescu cu destinatia Africa, alaturi de dictatorul din Angola.

Afirmatia ii apartine vicepresedintelui TSD Cluj, - Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana - care precizeaza ca liderul PSD, Mircea Geoana este singurul om care poate spala imagina Romaniei, murdarita de Emil Constantinescu si de Traian Basescu. Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana este un inginer negru originar din Congo, care a fost ales, luni seara, in functia de vicepresedinte al Tineretului Social Democrat (TSD) Cluj-Napoca.

Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, care a fost primit in partid cu doar doua luni in urma, a devenit astfel unul dintre cei cinci vicepresedinti ai TSD Cluj-Napoca.
El a fost primit in luna iunie in PSD, alaturi de alti peste 300 de tineri din 12 judete ale Transilvaniei.

In varsta de 33 de ani, Bakabana este originar din Congo si locuieste in Romania din anul 1995. El a absolvit Institutul Politehnic din Bucuresti, Facultatea de Microelectronica si Telecomunicatii, obtinand diploma de inginer. In prezent locuieste in comuna clujeana Floresti si este director al unei companii de constructii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”