Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 27 august 2009

Madonna a fost huiduită după un discurs antidiscriminare

Pe lângă aplauze, Madonna a avut parte şi de huiduieli la concertul de aseară, în timpul unui discurs ţinut împotriva discriminării.

Momentul s-a petrecut la jumătatea showului. În timpul momentului artistic intitulat "Gipsy", Madonna a cântat o versiune a piesei La Isla Bonita cu influenţe ţigăneşti, iar prezenţa unui taraf de ţigani pe scenă a creat rumoarea în public.

Punctul culminant al momentului a fost mesajul Madonnei împotriva discriminării. "Toţi oamenii sunt egali. Nu trebuie să discriminăm nici ţiganii, nici homosexualii", a sunat apelul cantaretei pop care a nemulţumit o parte a publicului.

Cantareaţa a venit pe scenă cu aproape o oră peste program, unii dintre fani fluierând întârzierea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”