Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 3 septembrie 2009

Altfel de Crin: Barbie - PNL

Candidatul liberal care si-a propus sa fie o alternativa la alegerile din 22 noiembrie este legat de firele celor care-l dirijeaza ca pe o papusa

Vrea sa fie un fel de Oba
ma al romanilor. Crin Antonescu mi­zeaza pe schimbarea "altfel", pozand in omul sarac care traieste din leafa si pretinde ca detine reteta bunastarii. In spatele lui se ascund, insa, oamenii cu bani si interese pe masura contributiei la partid. ZIUA va prezinta azi cateva din firele de care Crin Antonescu este legat prin obligatiile financiare pe care le face azi. De la casa si masa zilnica, la cons­­fa­tuirile de partid si campania preziden­tiala. Pen­tru ca si-a propus sa castige fotoliul de la Cotroceni si o campanie bine facuta, care sa-i dea macar sanse egale cu cele ale contracan­didatilor sai, presupune fonduri de doua pana la opt milioane de euro. Bani de care Crin Anto­nescu nu dispune, iar PNL, ca orice partid aflat in opozitie, e mai tot timpul cu vistieria goala. Astfel, apar oamenii cu bani si interese. Toti acestia ma­nifesta o influenta puternica asupra lui Crin Antonescu si o vor face asupra viitorului presedinte, daca liberalul va ajunge la Cotroceni.

Unul din­tre sponsori este Mohammad Murad, patronul hotelurilor Perla, Majestic si al luxosului Phoenicia. Murad isi pune regu­lat proprietatile la dispo­zitia liberalilor. Chiar si in aceste perioade de criza in care nici libanezul nu este ocolit de insolventa. Murad este legat de PNL si prin Dinu Patriciu, pe care-l cunoaste inca din 1997. Dar libanezul este si o veriga catre PSD, prin inter­mediul Fundatiei "Ome­nia" al carui membru fondator este. Insa Anto­nescu nu se mai intelege la fel de bine cu toti sponsorii. De exemplu, Cata­rama a anun­tat ca nu-i va mai da lui Crin posibili­tatea sa apara pe pa­nourile inchiriate de Elvila. O lovitura grea pentru imaginea candidatului "altfel", pe care Antonescu o poate ate­nua prin promisiuni, fire legate de papusa Barbie a PNL.
Pozeaza in candidatul "Altfel".

Vrea sa para un etalon de moralitate si echilibru. Un lider neimplicat in jocurile murdare caracteristice politicii dambovitene. Realitatea este insa alta. Crin Antonescu si-a facut din saracie o virtute, insa in jurul sau freamata oameni cu bani si interese. In mod paradoxal, liberalul care pretinde in fata romanilor ca detine reteta bunastarii traieste numai din salariul de senator. Si se descurca, pentru ca masa si cazarea ii sunt asigurate de altii, dupa cum vom arata in acest material. Este presedintele PNL, insa si-a ales un anturaj din venetici si mercenari, nu din vechi liberali. Candidatul cu discurs frumos si idei indraznete este, de fapt, o simpla papusa in mainile altora. O papusa Barbie. continuare la
ziua.net

4 comentarii:

Unknown spunea...

Spre deosebire de Basescu si Geoana, care sunt prinsi foarte bine in niste structuri de care incercam sa scapam de mai bine de 20 de ani, Antonescu are acel "altceva" de care e nevoie acum. Cred ca nu e vorba decat de speculatii, atat timp cat nu se poate dovedi nimic cu argumente si cat timp nu exista nici macar o singura situatie conflictuala care sa il implice pe Antonescu.

Lupta NS spunea...

Antonescu nu este mai bun decat Basescu sau Geoana. E la fel de prins in acele structuri. Ba mai mult e atat de sters incat e chiar captiuvul acelor forte in mana carora a ajuns doar un mappet.
Cel mai jalnic dintre toti este acest Antonescu.

Anonim spunea...

Singurul candidat din afara sistemului, si care in acelasi timp este vanat de iudeocratie, este Ion Coja. Voi vota cu el, desi nu are nicio sansa.

Corneliu spunea...

Anonimule, ai dreptate. Coja n-are nicio sansa, e natural. I-am scris-o dealtfel personal pe mail. Dupa cum suna raspunsul, mi s-a parut ca stie si singur...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”