Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 septembrie 2009

Secui, vi se pregateste ceva!

Sute de mii de cetateni din judetele Harghita si Covasna sunt in pericol sa fie spoliati de drepturile cetatenesti. Politicienii din UDMR si Consiliul National Secuiesc le pregatesc soarta nefericitilor din regiuni batute de soarta, cum ar fi Kosovo, Fasia Gaza, sudul Libanului.

Organizatii criminale, travestite in formatiuni politice ca UCK, Hamas, Hezbollah, au instaurat tirania in aceste parti de lume. Sub pretextul "eliberarii nationale", extremistii terorizeaza populatia pe care, chipurile, ar apara-o de opresori straini, colecteaza taxe de protectie si reprima cu cruzime orice forma de opozitie.

In Europa, zonele catolice din Belfast s-au transformat intr-un fel de Palermo, unde sefii de cartiere ai IRA, ca niste adevarati nasi mafioti, colecteaza taxe de protectie, spioneaza si terorizeaza populatia, mai ales pe moderatii "non sectari". In Tara Bascilor din Spania, ETA, un fel de UDMR local, vrea crearea unui stat marxist-leninist condus de un partid unic, un fel de Coreea de Nord la Atlantic, asa cum si "Tinutul Secuiesc" ar fi condus cu mana de fier de o eterna clica de profitori. Monopolul puterii e singurul lor obiectiv.

Udemeristii au muls timp de 20 de ani bugetele administratiilor locale din Secuime pentru ca ei le controleaza, nu altcineva. Dupa 1997 s-au infruptat si din Bugetul de Stat, in urma participarii la guvernare si a santajarii politicienilor romani.

Secuii se plang ca au drumuri judetene proaste. Dar Bucurestiul asigura peste 50% din bugetele Harghitei si Covasnei, care se numara printre cele mai sarace judete din tara. Pe udemeristi sa-i intrebe ce-au facut cu banii, sa intre peste ei in sedinta si sa-i ia de guler. Defrisarea padurilor din jurul statiunii de cardiologie Covasna a transformat aceasta zona balneara intr-o zona selenara. La fel si la Lacul Rosu, in Harghita. De-asta trebuie autonomie, ca viitoarea Garda de Mediu Secuiasca sa fie condusa de cei care fac defrisari ilegale, fara niciun control din partea "valahilor imputiti".

Pentru ca partidul unic sa jefuiasca discretionar este nevoie de autonomie secuiasca. Sa aiba ei pe mana Garda Financiara, Garda de Mediu, Prefectura, Curtea de Conturi, Justitia, Parchetele, Politia etc. Statul roman nu trebuie sa mai aiba nicio parghie pentru a-si apara cetatenii de etnie maghiara in fata acestor potentati.

Primarul Albert Almos a declarat ca UDMR nu vrea firme romanesti in zona pentru "a nu se modifica echilibrul etnic". Aiurea. Vor control absolut asupra judetului. Cine misca in front nici macar loc de munca sa nu mai gaseasca. Economia locala trebuie sa functioneze in afara liberei concurente, dupa reguli mafiote. Csibi Istvan, afaceristul arestat, e un fel de Hodorkovski ungur care s-a pus rau cu Putin de Harghita.

Limba romana a fost aproape interzisa. Dar ce filiala din secuime a unei banci, regii, companii nationale sau straine ar accepta ca director un necunoscator al limbii romane? Aceste posturi sunt doar pentru clientela baronilor UDMR. Ceilalti, care din gradinita pana la facultate au fost tinuti cu forta departe de limba romana, sa se intoarca la plantat cartofi, langa parintii lor, care s-au chinuit sa-i tina prin scoli.

Conditia pentru a fi politician UDMR este sa vorbesti perfect romaneste. Deci, prostii care nu stiu limba oficiala sa ramana acasa, in secuime, si sa taie busteni pentru desteptii din UDMR, care fac bani si politica la Bucuresti. Secuii ar trebui sa stie ca odraslele liderilor UDMR au studiat la facultati din Bucuresti, nu la Sapientia. de George SCARLAT, ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”