Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 30 septembrie 2009

Centrul Bucurestiului ca un camp de lupta: taberele de tigani s-au incaierat de moarte

Un razboi caruia nimeni nu-i mai stie cauza, sustin politistii care au intervenit in forta pentru a calma spiritele. Conflictul dintre doua tabere de tigani ar fi trecut repede de la pumni si bombardamente cu sticle, la varsare de sange, daca politistii nu-i scoteau cu forta din multime pe cei mai violenti, informeaza Pro Tv.

Incidentul s-a produs marti seara, in zona Alba Iulia. Potrivit anchetatorilor, cele doua clanuri folosesc acum orice prilej ca sa se rafuiasca, incat nu se mai stie care este cauza acestor iesiri violente. Clanurile nu s-au linistit nici dupa interventia fortelor de ordine. In vreme ce doi dintre zurbagii erau incatusati intr-o parte, grupul advers isi anunta in gura mare amenintarile. Pentru cateva ore, trei dintre acestia s-au racorit la sectie, dand declaratii. Desi politistii nu au dus la sectie decat trei dintre combatanti, vor continua cercetarile si cu audierea celorlalti membri ai clanurilor. sursa: ziua.net

1 comentarii:

Ciup spunea...

Sa se taie singuri sa ramana mai putini .

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”