Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 9 septembrie 2009

Degradant: Maria Băsescu a fost îmbrăcată în costum tiganesc

Porci şi miei la proţap, concursuri de miss pirande, muzică ţigănească şi manele din belşug şi o vizită prezidenţială în care soţia preşedintelui a fost îmbrăcată în rochie specifică etniei cam aceasta a fost atmosfera în prima zi, la Costeşti-Vâlcea.

Bâlciul de la Costeşti de Ziua Sf. Marii a adus lume câtă frunză şi iarbă, tigani de toate categoriile, de la boşii care se lăfăie în maşini de ultimă generaţie, fie ei regi, împăraţi, bulibaşi, la oamenii care trăiesc de azi pe mâine din vânzarea a fel de fel de gablonţuri, linguri, tuciuri. Mesele îmbelşugate, oameni gură-cască, cumpărători de chilipiruri, nu doar ţigani, veniţi să vadă spectacolulul care de 30 de ani încoace se desfăşoară cam în acelaşi diapazon. Familia 'regelui' Cioabă a fost la masă cu... preşedintele Băsescu. De Sf. Marie, ziua onomastică, soţia preşedintelui a primit o rochie specifică etniei tiganesti, dată din partea 'Casei Regale Cioabă' (hah!). Preşedintele a primit şi el o Biblie, un cocoşel cu chipul răposatulu 'rege' Ion Cioabă şi mai multe plachete. Dupa sursa: adevarul.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu este de loc degradant. Nu ati vazut presedintii americani imbracandu-se in indieni(indieni din SUA) ?
Semnat : pensionar Radu P. Cristescu

Lupta NS spunea...

Domnule Cristescu,
indienii din SUA nu sunt tot una cu indienii astialalti. Astia sunt niste termite care rod cultura noastra, ne fura, ne talharesc, ne decimeaza IN PROPRIA NOASTRA TARA. Isi bat joc si de bruma de inteligenta pe care o au comportandu-se ca niste salbatici.
Si ma doare in cot de SUA si presedintii lor care nu reprezinta un etalon de moralitate si demnitate.
Vrem ca un presedinte al Romaniei sa aiba mai mult bun simt si sa nu se amestece cu primatele doar pentru ca au voie si ele sa dea cu stampila.

Mihai Zamfiroiu spunea...

SoldatulDac88:

crud dar adevarat ai grait...

Zalmoxes spunea...

Bravos, SoldatulDac88, cateodata advarul poate sa doara pe "unii" dar are un sens.Poate ne va ajuta si pe noi Românii odata Bunul Dumnezeu.Ma rog ca Domnul sa aibe mila de noi si sa ne dea dragoste sa ne iubim unii pe altii si curaj si putere sa fim uniti sa putem lupta impotriva nu numai tiganilor dar si impotriva masonilor si iudeilor rai care batjocoresc tarisoara noastra Sfânta, ca prea a sosit ceasul...Desteapta-te Române din somnul cel de moarte...Doamne ajuta.

Unknown spunea...

Tot ce ii face dl Base sotiei este extrem de degradant.Problema e , de ce accepta ea atatea umilinte ? Ar fi suficient sa vorbeasca si ar scapa si ea si tot poporul de acest primitiv !

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”