Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 15 septembrie 2009

Sofer ceh ucis de tigani intr-o parcare din Arad

Politistii aradeni au retinut patru barbati de etnie tiganeasca, care sunt acuzati ca au omorât, duminica, un sofer ceh de TIR, pe care l-ar fi atacat într-un restaurant de pe DN 79A, din judetul Arad, transmite corespondentul Mediafax.

Conflictul a izbucnit, pe fondul consumului de alcool, într-un restaurant dintr-o parcare de TIR-uri, pe DN 79A, în localitatea aradeana Socodor. „Între un grup de patru cetateni de etnie tiganeasca din localitate si un conducator de TIR, cetatean ceh, a avut loc un conflict spontan, care a continuat în fata restaurantului. În timpul conflictului, cetateanul ceh S. Jiri, de 44 de ani, a fost lovit cu o sticla în cap de unul dintre cei patru barbati, dupa care ceilalti trei l-au lovit cu pumnii si picioarele. sursa: gardianul.ro

1 comentarii:

Doina spunea...

Protozoare infecte! Ah, de-ar fi un D-zeu!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”