Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 28 septembrie 2009

Timişoara: Singurul club pentru homălăi din Banat a fost închis după o avalanşă de reclamaţii

Sauvage are autorizaţia de funcţionare suspendată de ceva vreme, după mult timp în care vecinii au tot reclamat activităţile de aici.
sursa:
Clubul homosexualilor timişoreni din Piaţa Libertăţii a fost închis de autorităţile locale. Din acest motiv membrii clubului au reacţionat rapid, spunând că este vorba de o hărţuire. Aceştia au făcut o petiţie online, prin care cer „stoparea hărţuirii clubului Sauvage”, iar conţinutul petiţiei descrie cum îi hărţuiesc vecinii.

„E un vecin care sună mereu la poliţie, am primit chiar şi o amendă de 500 de lei. Acum avem suspendată autorizaţia de funcţionare”, a declarat barmanul clubului.

Vecinii din clădirea în care se află clubul homosexualilor se plâng că se luptă de multă vreme cu cei care îşi petreceau noaptea în Sauvage. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”