Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 30 octombrie 2009

Mesajul guvernatorului Arnold către un congresman american: FUCK YOU!

O scrisoare a guvernatorului Californiei, Arnold Schwarzenegger, către un congresman a fost privită cu amuzament de presă, care a interpretat-o drept o insultă ascunsă la adresa destinatarului.

În răspunsul său scris către Tom Ammiano, ales democrat şi militant pentru drepturile homosexualilor, care cerea fonduri pentru portul din San Francisco, fostul "Terminator" nu s-ar fi mulţumit doar să respingă cererea, ci i-ar fi adresat şi o insultă ascunsă, demnă de jocurile literare.

Primele litere din fiecare rând, citite pe verticală, formează "I fuck you", trei cuvinte insultătoare, ce nu îşi au locul în scrisoarea unui guvernator.

Purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger, Aaron McLear, a dat asigurări că este vorba doar de o coincidenţă. "Scriem sute de scrisori anual şi a fost doar o coincidenţă, nimic mai mult", a subliniat el.

Observatorilor le vine, însă, greu să creadă acest lucru.

Tom Ammiano l-a insultat recent pe guvernatorul republican, care a participat neinvitat la un dineu al Partidului Democrat. Cuvintele sale (Kiss my gay ass - Pupa-mi fundul de homosexual), rostite în public, au fost mediatizate intens timp de mai multe zile. sursa:
realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”