Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Ministerul Sanatatii vrea sa ''cosmetizeze'' campania ''obligatorie'' de vaccinare a elevelor de 13 ani, impotriva cancerului de col uterin...

Ministerul Sanatatii vrea sa ''cosmetizeze'' campania ''obligatorie'' de vaccinare a elevelor de 13 ani, impotriva cancerului de col uterin, printr-un sondaj de opinie

Dupa ce secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu-Cercel, a declarat ca elevele de 13 ani vor fi vaccinate impotriva HPV fara aviz din partea parintilor, anunt ce a provocat proteste vehemente din partea parintilor, Ministerul Sanatatii bate in retragere si afirma ca va efectua un sondaj de opinie si apoi va lua o decizie.

Sondajul va fi realizat de o institutie specializata, dupa toate regulile statistice si de sanatate publica, pe un esantion reprezentativ de 1.000 de parinti. Rezultatele vor fi comunicate la inceputul lunii noiembrie, relateaza Agerpres.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”