Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 18 octombrie 2009

Nu a vrut să-i căsătorească pentru că erau de rase diferite

Beth Humphrey şi Terence McKay sunt doi tineri, din Statele Unite, care au decis să se căsătorească. În ţara prezidată de un preşedinte metis, un ofiţer al stării civile a avut curajul să le spună că el nu oficiază niciodată căsătorii interrasiale.

"Am fost şocaţi. Am crezut iniţial că glumeşte, dar când mi-a spus că vorbeşte serios am rămas fără cuvinte", a povestit mirele.

Keith Bardwell, judecătorul care a refuzat să-i căsătorească pe cei doi, şi-a argumentat decizia spunând că din experienţa sa, copiii care se nasc în familii mixte au foarte mult de suferit.

Reacţiile şi ironiile nu au întârziat să apară. Un militant pentru drepturile civile a declarat, ironic, că judecătorul se teme, probabil, că un copil al familiei McKay ar putea ajunge preşedinte, pe urmele lui Barack Obama. dupa libertatea.ro

Doamne fereşte! Lumea o duce rău şi cu un singur Obama. Cu doi ar fi terminată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”