Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 20 octombrie 2009

Rasism in Paradis

Un cleric musulman saudit, Sheikh Muhammad al-Munajid, a promis la Televiziunea Saudita ca virginele pe care le vor primi musulmanii in paradis vor fi albe. Daca te arunci in aer intr-o operatiune martirica, vei fi recompensat cu 72 de femei pure, iar niciuna din ele nu va fi neagra sau indiana, araba ori iraniana, ci toate vor fi albe, a "decretat" liderul religios musulman.

Muhammad al-Munajid, fost diplomat atasat la ambasada Arabiei Saudite din Washington, a iesit in evidenta si cu alte ocazii. Odata cand s-a luat de familia lui Mickey Mouse. Fostul diplomat este convins ca soarecii sunt "soldatii Satanei" si ca au puterea sa intineze obiectele si fiintele pe care le ating.


Al-Munajid apare cu regularitatela televiziunea saudita, abordand cu predominanta teme religioase si etice. Fostul diplomat a vorbit telespectatorilor sai despre soareci, agenti ai Necuratului, care urmeaza sa fie exterminati, conform Sharia (sistemul care reglementeaza statutul juridic musulman). "Legea" se aplica tuturor rozatoarelor, de la soarecele comun, pana la cel din desenele animate omonime (Mickey Mouse).

1 comentarii:

Corneliu spunea...

Are dreptate, din doua motive:
1. De atatzia shahizi, li s-au terminat prea curatele virgine musulmane.
2. El are in vedere si aderarea previzibila la dreapta credinta islamica a unor europeni indobitociti, precum de exemplu englezii.
Deci, Alla u akbar!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”