Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 25 octombrie 2009

Riverside, California, USA: Demonstranti anti-imigratie atacati violent de contra-demonstranti








In Riverside, California (USA), a avut loc o confruntare violenta intre 20 de national-socialisti care manifestau impotriva imigratiei ilegale si o parte din cei 600 de contra-demonstranti. Gruparea 'Beretele maro' a unor extremisti mexicani au devenit violenti si au atacat cei apx. 20 de manifestanti pasnici. Cu toate astea politia nu a facut nicio arestare, astfel incurajand si alte atacuri din parte mexicanilor. Cu toate ca situatia a fost clara, cei 20 de anti-imigrationisti americani au fost tinte ale atacului, postul sionist de televiziune ABC a titrat: "Neo-nazisti implicati intr-o incaierare violenta"...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”