Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 14 octombrie 2009

Timişoara: Clanul Cârpaci, acuzat că a bătut o avocată, a fugit în Germania de frica detectorului de minciuni

Piranda şefă, Ileana Cârpacu, urmărită penal pentru agresearea fostului judecător Carmen Obârşanu, nu mai este de găsit pentru proba cu detectorul de minciuni.

Clanul Cârpaci, acuzat că a bătut o avocată în centrul Timişoarei, în urmă cu două săptămâni, a dispărut în Germania, unde tiganii spun că au mai multe proprietăţi.

Ei au fost reclamaţi de avocatul Carmen Obârşanu, care susţine că a fost bătută în plină stradă, după ce şi-a vizitat clientul de 70 de ani, pe casa căruia clanul Cârpaci vrea să pună mâna. Acum poliţiştii i-au căutat pe tigani, ca să o citeze pe Ileana Cârpaci pentru testarea poligraf. Nu au dat de tiganii care au ferecat uşile palatului şi au plecat în Germania.

„Eu am solicitat testul poligraf, pentru că tiganii au spus că eu am intrat în curtea palatului lor ca să îi agresez. Acum poliţiştii mă cheamă pe mine la testare, dar pe tigani nu îi mai găsesc, pentru că au plecat şi nu mai e nimeni la palatul de pe splaiul Tudor Vladimirescu”, a spus avocatul Camen Obârşanu. dupa sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”