Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 29 noiembrie 2009

Cenzură pesedistă la Râmnicu Vâlcea!

Deşi (încă) nu au ajuns la putere, pesedeii comunişti au inceput să cenzureze materialele anti-psd din Râmnicu Vâlcea. Au si explicaţii pentru asta. "Sunt slogane de tip fascist: 'români anti-psd'". Aşa că le-au acoperit cu propriile mesaje roşii pesediste. Mai mult, vor depune şi o plângere la parchet pentru ca mesajele anti-PSD ar fi instigat la "ură de clasă".
Urmăreşte video.
http://www.catavencu.ro/vnn?bcpid=16737378001&bclid=1774292573&bctid=52985056001

2 comentarii:

Anonim spunea...

DE CE TREBUIE SA ADUNE PSD TOTI OAMENII DE PE STRADA SA LE FACA PROPAGANDA SA IL SUSTINA PE GEOANA?PE NOI NU NE POATE MANIPULA NIMENI .AU INCEPUT SA-SI FACA CAMPANIE CU FAINA,APOI CU ZAHAR ,BANI SI ETC.IA UITATI-VA PE YOUTUBE SI VEDETI CAMPANIE CU ALIMENTE.MIE MI-E SILA DE EI AM AJUNS SA NU AVEM INCREDERE IN NIMENI NUMAI IN DUMNEZEU CA EL NE MAI POATE SALVA.O SA VOTAM BINEINTELES BASESCU EL E MAI CURAT DECIT TOTI

Anonim spunea...

Pentru cei ce nu stiu. Acest sait nu este un sait pro-Basescu sau pro-pdl. Este doar un sait anti-psd & anti-comunist.
Faceti campanie pro-Basescu in alta parte.
Multumim anticipat!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”