Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

DA, pentru un parlament mai mic!

2 comentarii:

Anonim spunea...

voi sunteti nationalisti...luptati impotriva comunismului si vreti sa votati la referendum DA???? Il ajutati pe comunistu de Basescu sa castige un nou mandat si sa ajungem iara la dictatura???? Eu zic ca mai bine sa votam NU acum....si apoi oricum cine va veni va mai face chestia asta odata....daca asta arfi o mare problema in Romania!!!!
sunteti platiti de basescu???

Lupta NS spunea...

E o mare confuzie in mintea ta. Referendumul e una si alegerile prezidentiale sunt alta. Poti sa votezi DA la referendum si la prezidentiale sa votezi cu oricare dintre cei 11 dementi. Geoana, Antonescu, Basescu, Cernea, Potarca samd sau chiar sa iti anulezi votul.

"si apoi oricum cine va veni va mai face chestia asta odata" hmmm, asta e un siretlic sau tu chiar crezi asta??
Nu sunt multe sanse sa se intruneasca conditiile pt a trece acum referendumul asta si cu atat mai putine sanse ca cineva sa il propuna. Practic, e singura sansa!

Ca nationalisti intotdeauna ne vom opune unei clase politice corupte, supra-aglomerate, care isi 'trage' singura privilegii. Daca te vei uita in parlament o sa vezi ca jumatate din el e in permanenta gol. Atunci de ce sa ii platim? Pentru privilegii? Nope.
Sa ii trimitem acasa!!!

"sunteti platiti de basescu???"

Intrebarea e de-a dreptul inepta. :))
PS. "- parlament unicameral. Actuala structura a Parlamentului, cu doua camere, este o gaura prin care se scurg fonduri uriase pentru care poporul munceste iar eficienta acestui tip de Parlament lipseste." Din Programul nostru (al nationalistilor autonomi) gandit acum cu vreo 2 ani in urma si care se situeaza pe linia ideilor national-socialiste.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”