Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 12 noiembrie 2009

Fedor cel de Fier ramane neinvins

Cel mai bun luptator al tuturor timpurilor, legenda vie Fedor Emeliamenko, si-a demostrat inca o data invicibilitatea intr-o lupta care a avut drept miza titlul mondial la categoria grea din cadrul circuitului Strikeforce.

Confruntarea desfasurata sub egida M1Global, s-a transmis live spre bucuria impatimitilor curentului MMA din lumea intreaga. Main event-ul galei a constat in lupta dintre senzatia rusa Fedor Emelianenko si gigantul neinvins Brett Rogers, un tanar luptator specialist in Muay Thay, box si lupte libere, considerat de multi experti drept o viitoare stea pe firmamentul celui mai complet sport de lupta.



In fata unui oponent mai tanar, mai inalt, mai greu si mai puternic decat el, Fedor isi demonstreaza pentru a 31-a oara geniul nativ. Cu toate ca se alege la randul sau cu o hemoragie nazala abundenta, cyborgul din Siberia administreaza o infrangere severa rivalului sau. Pentru Brett Rogers, filmul s-a rupt in ce de-a doua repriza, cand a receptionat in mandibula o lovitura de pumn atat de puternica incat fost facut K.O. instantaneu. Doar interventia inspirata a arbitrului l-a salvat de la probleme mai serioase, Fedor find deja asezat asupra sa pentru a dezlantui alte lovituri nimicitoare de pumn. sursa: descopera.ro
Meciul complet dintre Fedor Emelianenko si Brett Rogers (Nov. 7, 2009) il puteti gasi pe saitul Zgomotul autonomilor, tot acolo veti gasi si un amplu material video despre cei doi luptatori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”