Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 1 noiembrie 2009

Israelul recruteaza palestinieni pe e-mail

In goana dupa recrutarea tinerilor palestinieni, servi­ciile de securitate israelie­ne apeleaza la metodele moderne, telefonul mobil si e-mailul, promitand recompense banesti substantiale.

Potrivit cotidianului palestinian al-Quds, e-mail-ul este utilizat frecvent pentru contactarea tinerilor palestinieni care sustin ca israelienii le controleaza computerele personale. Afilierea palestinienilor la diversele organizatii militante este cunoscuta, motiv pentru care acestia devin tintele prioritare ale agentilor israelieni.

Serviciile de la Tel Aviv spera sa coopteze cat mai multi tineri palestinieni datorita informatiilor precise pe care le pot furniza despre structura si planurile organizatiilor din care fac parte, sustine ziarul citat. In general, agentii israelieni le ofera celor contactati sume de bani in schimbul furnizarii unor infor­matii despre orga­ni­zatiile de rezistenta pales­ti­niene, dar si inlesniri de ca­la­torie sau tratament medical.

Cei mai vanati sunt palestinienii care locuiesc in apropierea liniei de demarcatie dintre Fasia Gaza si Israel si pot furniza informatii despre deplasarile secrete nocturne ale militantilor palestinieni. sursa:
ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”