Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 29 noiembrie 2009

Ţiganii arestaţi pentru mafie imobiliară au fugit "pentru a-şi pregăti apărarea în străinătate"

Avocatul celor doi ţigani spune că aceştia nu se aşteptau să fie arestaţi tocmai pentru că au în Timişoara afaceri de zeci de milioane de euro.


Adrian Gârbovean, avocatul Luciei Seifert şi a concubinul său, Petru Jurj, spune că nu se aştepta ca cei doi clienţi ai săi să dispară din ţară, însă i se pare exagerată decizia mascaţilor de a roscoli toate palatele ţigăneşti din oraş în căutarea celor doi dispăruţi.

“Sunt sigur că cei doi clienţi s-au sperit de decizie, mai ales că se consider nevinovaţi, şi au simţit nevoia să îşi pregătească apărarea în străinătate. Spun acest lucru pentru că ei au domiciliul în străinătate, însă gestul lor nu o să ţină mult, mai ales că au multe afaceri în Timişoara”, a declarat Adrian Gârbovean.

Tot avocatul bănuieşte că Lucia Seifert şi Petru Jurj nu trebuie consideraţi ca parte a mafiei imobiliare pentru că ei au afaceri de zeci de milioane de euro.
“De ieri, de la ora 12 nu am mai auzit de ei. Nu mi-au dat de bănuit că ar face una ca asta”, conchide avocatul cuplului acuzat de mafie imobiliară, cei doi fiind primii ţigani din România reţinuţi sub această acuzaţie. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”