Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 noiembrie 2009

Ţiganul interlop Bercea Mondialu "dansează" cu pesediştii

De la dansul cu Traian Băsescu, Sandu Anghel, cunsocut drept Bercea Mondialul, a trecut la tatonarea PSD. El a vizitat astăzi sediul din Kiseleff, în timp ce preşedintele social-democraţilor Mircea Geoană susţinea o conferinţă de presă.

Bercea Mondialu a fost văzut intrând în biroul secretarului general al partidului, relatează Medifax. Incidentul l-a pus în dificultate pe candidatul social-democrat la preşedinţie. Întrebat ce caută Bercea Mondialu în sediul PSD, Geoană a răspuns că nu ştie cine este "acest personaj".

După ce a ieşit din biroul secretarului general, aflat în partea opusă celui al preşedintelui partidului, Bercea Mondialu a coborât scările din spate şi a părăsit sediul folosind ieşirea din spate, şi nu pe cea oficială, unde se aflau jurnaliştii. Cu toate acestea, ziariştii l-au "deconspirat" şi l-au chestionat în legătură cu scopul popasului său la sediul PSD. Bercea Mondialu a susţinut că a venit să caute un şofer, întrucât el nu face politică. "Am cautat un şofer de la mine de la casă", a răspuns Bercea Mondialu.

Solicitat să comenteze în legătură cu faptul că biroul din care a fost văzut ieşind nu era cel al şoferilor, ci al secretarului general al PSD, Bercea Mondialu a spus: "Nu fac politică şi nu ţin cu niciun partid".

El a mai spus că nu s-a întâlnit cu Geoană, că nu a vorbit cu Dan Nica şi că nu a venit să acorde susţinere PSD.

"Nu am venit pentru susţinere. Nu fac parte din politică. Este prima dată când vin la PSD", a spus Bercea Mondialu, părăsind pe jos curtea social-democraţilor şi îndreptându-se, tot pe jos, spre Arcul de Triumf.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria Băsescu, au participat, la începutul lunii septembrie, la Festivalul romilor de la Costeşti. Băsescu şi-a făcut apariţia la un spectacol de dansuri şi muzică ţigănească, fiind luat la un moment dat de câţiva tineri şi dus pe scenă, unde a dansat alături de ei. La eveniment era prezent şi Bercea Mondialu, asociat lumii interlope.

El a fost cercetat în mai multe dosare penale pentru evaziune fiscală. Bercea Mondialu s-a înscris în PSD în luna octombrie. sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”