Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 18 decembrie 2009

Cezar Preda: Acordarea Ministerului Culturii UDMR, una dintre cele mai mari greşeli politice din ultimii ani


Alocarea de către PDL a Ministerului Culturii pentru UDMR ar constitui "una dintre cele mai mari greşeli politice din ultimii ani" a susţinut, vineri, deputatul PDL Cezar Preda. În opinia liderului democrat-liberal, Ministerul Culturii nu poate face obiectul negocierii între PDL şi UDMR.

"Ministerul Culturii şi Cultelor trebuie să fie responsabilitatea Partidului Democrat Liberal pentru că ne-am asumat un parteneriat social cu Biserica. Dacă echipa de negociere s-a dus cu gândul să păstreze pentru fiecare câte un minister şi să dea Ministerul Culturii şi Cultelor UDMR-ului, atunci a făcut una dintre cele mai mari greşeli politice din ultimii ani. PDL va deconta pe termen mediu şi lung decizia de a da Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional UDMR-ului. Încă mai sper să nu se facă această greşeală" a declarat Preda prin intermediul unui comunicat de presă.

Conform unor surse convergente din PDL şi UDMR, Uniunea condusă de Marko Bela ar putea gestiona portofoliile Sănătăţii, Mediului şi Culturii, precum şi un post de vicepremier. Ministerul Culturii ar urma să fie condus de Kelemen Hunor. Sursa: Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”