Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 decembrie 2009

Geoana, huiduit copios la Timisioara, si-a sustinut discursul in Opera si a plecat pe usa din spate.

Manifestantii ii cer sa aiba curajul sa iasa in fata multimii. Este dureros ca, la 20 de ani de la Revolutie, comunistii sa se adune aici, in Piata Operei.

Situatie tensionata in centrul Timisoarei, unde Mircea Geoana avea programat, la ora 12:30, un miting electoral in Piata Operei, simbol al Revolutiei din 1989. Manifestanti anti-PSD au incearcat sa ajunga in fata Operei, insa nu au fost lasati de jandarmi, anunta News Timisoara.

UPDATE ora 15:15: Discursul lui Mircea Geoana s-a incheiat in urma cu cateva momente. In Piata se striga "Hotii" si "Iesiti afara". Geoana, Antonescu si Johannis au parasit Opera prin spate.




Mircea Geoana nu a iesit in piata, preferand sa-si sustina discursul din Opera. In momentul in care a inceput sa vorbeasca, el a fost huiduit copios. Adversarii lui Geoana i-au cerut candidatului PSD sa aiba curaj sa iasa in fata multimii.

Cativa sustinatori ai lui Geoana, inarmati cu steaguri si pancarte, au fost luati la rost de mai multi tineri si pensionari care i-au intrebat "cum isi permit sa confiste Piata Operei".



Mai multi membri ai Societatii Timisoara, printre care si reputatul om de cultura timisorean Daniel Vighi au venit in piata pentru a-si exprima nemultumirea fata de mitingul organizat de PSD.

Dan Podhorodetzchi: Este dureros ca, la 20 de ani de la Revolutie, comunistii sa se adune aici, in Piata Operei. Daca mergeau in Parcul Central nu avea nimeni nimic cu ei.

Nu sunt aici pentru a-l sustine pe Basescu. Sunt aici pentru a milita impotriva comunismului. Rosu e culoarea comunistilor. - a declarat un timisorean.

O timisoreanca aflata in centrul Timisoarei a sintetizat evenimentele, noteaza News Timisoara: "Tatal meu a murit in centru iar acum comunistii au venit din nou aici", a declarat cu lacrimi in ochi tanara.




sursa: hotnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”