Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 1 decembrie 2009

Mişcarea Naţional Creştină la Mănăstirea Saharna din Basarabia


Astăzi 29 noiembrie, naţionaliştii români din Mişcarea Naţional Creştină din Basarabia l-au comemorat pe Corneliu Zelea Codreanu, un erou al neamului nostru, care acum 71 ani a fost asasinat pentru convingerile sale naţionaliste şi ideologia sa de “un singur neam, un singur sînge, o singură ţară”. Un adevărat martir al neamului românesc care a fost pur şi simplu distrus şi sters de pe faţa pământului, însă idealurile pentru care a luptat Căpitanul au rămas vii şi în prezent servesc drept exemplu tinerilor naţionalişti români. Am ales să fugim de veşnica gălăgie din capitală şi să plecăm la Nordul Basarabiei, la mănăstirea Saharna, un loc sfânt pentru toţi creştinii din ţară.
(Galerie foto de la eveniment pe md.altermedia.info)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”