Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 16 decembrie 2009

Ierusalim: act de vandalism, barbarism, intoleranţă şi instigare la ură religioasă

 Sursa: Basarabia91.net


În timp ce în toată lumea cotropită de iudei (mai puţin Moldova) se înalţă în centrele oraşelor*, cu ocazia sărbătorii "luminilor" Hanuka, cele 8 braţe ale sfeşnicului iudaic, în Ierusalim circumcişii şi-au arătat, pentru a cîta oară, toleranţa faţă de ortodocşi şi Ortodoxie. Astfel, în noaptea dintre 10 şi 11 decembrie a fost pîngărită Biserica „Sfînta Treime" ce ţine de Misiunea Duhovnicească Rusă a Patriarhiei Moscovei. Pe pereţii Bisericii din partea altarului şi a pridvorului o persoană neidentficată a scris în limba idiş următoarele cuvinte: „Moarte" şi „Moarte creştinilor". Poliţia Ierusalimului a fost sesizată cu privire la actul de vandalism, barbarism, sălbăticie, anti-creştinism, intoleranţă şi instigare la ură religioasă. Anterior, ameninţări similare la adresa monahiilor ruse şi a clerului ortodox au fost făcute şi în formă orală. Huliganii le-au cerut creştinilor să plece din ţară, căci de altfel vor fi "tăiaţi". Cu cîteva zile în urmă, patriarhia Ierusalimului l-a canonizat pe Sfinţitul Mucenic Filumen, ucis acum 30 de ani de iudei.


*Nota lupta-ns.info: Pentru a-si arata influenta asupra politicii in diferite colturi ale lumii, iudeii au ridicat menora in cele mai importante locuri ale mai multor tari. In Rusia, la Kremlin. (foto stanga) In Statele Unite, la Washington, chiar in fata Casei Albe au inaltat o menora gigantica. (vezi foto, jos) Asta in timp ce inaltarea unei Cruci in spatiul public este interzisa. Intelegeti voi, foarte usor, cine sunt cei ce conduc popoarele noastre...



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”