Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 21 februarie 2010

Ce fac negresele în România: Tânără din Nigeria, prostituată de lux în Bucureşti şi studentă la medicină în Timişoara (video)


O studentă din Timişoara făcea săptămânal naveta la Bucureşti special ca să se prostitueze într-un bordel de lux. Nu venea oricum, ci cu avionul! Ştia, probabil că timpul înseamnă bani. Câştiga destul cât să zboare săptămână de săptămână la clasa I. Aceasta este, pe scurt, povestea unei tinere de 27 de ani, mulatră, venită tocmai din Nigeria să studieze medicina în România.

Tânăra a venit în România de mai bine de 7 ani. Este studentă la medicină în ultimul an la Timişoara!

Tânăra venea la Bucuresti de 2,3 ori pe săptămână pe calea aerului. Călătorea asemeni unui director de companie. Preţul biletului dus întors Timişoara - Bucureşti nu era pentru ea o problemă. Câştigă aceşti bani în cel mult o oră.

Numele de scenă era Isabela. După o noapte de muncă ajungea să câştige şi 1500 de lei. Asta în afară de cele 20 de procente care le reveneau peştilor ei. antena3.ro

11 comentarii:

Lucian - Attila Blaga spunea...

Fondul problemei insa e cu totul altul: tipa asta, negresa sau nu, facea cam ce fac multe alte studente de la noi din urbe. Publitimul e plin de anunturi de prostitutie mai mult sau mai putin mascata, si majoritatea sunt studentele care stau in camine sau prin chirii. Studente care apoi ajung sa fie doctorite, avocate, magistrate etc.

Remy spunea...

@Flagelus - da e adevarat ca sunt foarte multe. Uite eu stau in camin, si cunosc multe asemenea cazuri. Pacat ca ajung sa se prostitueze, iar dupa aia sunt mari doctorite s.a.m.d.

Anonim spunea...

De acord cu ceea ce spuneti voi. Dar aici e un caz bine definit. O negresa aterizeaza din Africa/Nigeria, face scoala aici, se f&*e pe bani, genereaza infractionalitate, mai toarna curva cativa plozi si voila... Ne-am ''rezolvat'' problema cu natalitatea si ajunge doamna si''mare doctor'', cum ziceti voi.
Bine ca o pot recunoaste cand o fi sa merg la doctor. Pot sa ii spun Isabela? :))

Anonim spunea...

Propun ca cei care se duc la bordel sau la prostituate sa li se fac dosar penal pt favorizarea infractiuni. La a doua abatere la puscarie intre 6 luni si 2 ani. Pedeapsa sa creasca in functie de recidiva. Daca nu ar fi cerere nu ar fi oferta.

Remy spunea...

@ - Opinii Libere - Ma, astia (negrii) seamana intre ei bine, sau asa mi se pare mie. Da asa de cunoscuta mi se pare tipa. Ca la mine in camin e o camera unde tot se perinda negrii, negrese. Vin in vizita la negresele care stau in camera. Tin sa precizez ca tipele sunt studente la medicina. Poste o fi una dintre ele, adica una dintre alea care tot vin in vizita. :)

roNS spunea...

mari doctorite negrese nu prea o sa vezi, stai linistit. Atata o duce capul/fofoloanca- atata face. Problema e cu whte trash/stupid teen romance care se culca cu tot felul de ciori africane si dupa aia se mira ca de unde au HIV, de ce trebuie sa faca avort etc. Si se gaseste un prost roman sa o ia de nevasta. Si asta si pentru ca exista o moda in filmele americane: niggersi sunt amuzanti, sunt cool, au maciuca mare...etc. Sunt niste maimute care nu prea au ce cauta in Europa

SoldatulDac88 spunea...

@Romanescu', raspuns gresit dpndv. Pentru noi, TOATE CIORILE de aici sunt o problema. Nu ma intereseaza provenienta lor. Nu exista diferenta intre ele.
Azi am vazut o cioara venita din africa (femela) care spunea ca ii plac la nebunie manelele, ii place Salam si a inceput sa insire manelisti etc.
Zau, nu exista diferenta intre ciori. Acelasi kkt.

Anonim spunea...

http://translate.google.com/translate?u=http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php%3Fid%3D180153&sl=sv&tl=en&hl=&ie=UTF-8

- Parca cineva a declansat un razboi bacteriologic, vectorul fiind curvele, nu rachetele.

Individa, doctorita sau nu ar trebui deportata imediat. La un loc cu Mazare si "dansatoarele" sale. Putand-o urma evident si Maruta ca tot promoveaza "brazilience".

Linkul direct al Anonimului spunea...

http://translate.google.com/translate?u=http://svenska.yle.fi/nyheter/artikel.php%3Fid%3D180153&sl=sv&tl=en&hl=&ie=UTF-8

Anonim spunea...

spuneti de negri ca sunt cum sunt,dar nu va uitati si la ceilalti?negri nu au ce cauta in Europa?atunci puneti intrebarea:dar noi ce am cautat in Africa de i-am cucerit?
nici macar nu va cunoasteti pe voi bine si spuneti de ei cum sunt.pun pariu ca majoritatea din cei care ii vb de rau sunt mai ceva ca ei.asa ca lasati prostiile si vedeti-va de treaba voastra.avem si noi atatea prostituate ca ne ies pe nas si urechi.

Stefan1488 spunea...

Reproduc comentariul postat de un camarad pe un alt sait.

"Si toti omit sa mentioneze ca burii au fost PRIMII care au ocupat acele teritorii, in secolul 17. Ce au gasit erau niste triburi foarte putin numeroase, foarte primitive, chiar mai primitive decat negrii din zona sub-saharana, Khoi-San, cu care pur si simplu nu au interactionat in nici un fel, deoarece Khoi-San apartineau mai mult naturii decat culturii. Cei care au macelarit intreaga populatie Khoi-San au fost negrii bantu si zulu, care au inceput sa emigreze in Africa de Sud abia in secolul 19, in timpul marilor razboaie tribale. Abia la inceputul secolului 20 negrii au ajuns la egalitate numerica cu albii, prin emigratie din africa sub-saharana. Ulterior, au venit si mai multi, adusi de interesele capitalului britanic ca forta de lucru ieftina pentru minele de diamant. Imigratia uriasa, favorizata de imperiul bancar cu capitala la Londra, combinata cu explozia demografica a negrilor, a adus albii in situatia de a fi doar 5-6% din populatie pe niste teritorii pe care in urma cu 150 de ani constituiau majoritatea zdrobitoare. Ce s-a intamplat cu africa de sud in secolele 19 si 20 in ultimii 150 de ani este exact ce se intampla cu Europa si America de Nord astazi. Cu diferenta ca in tarile de bastina ale albilor, procesul de coplesire numerica va fi mult mai rapid decat in africa de sud in trecut."

Poate inveti ceva de aici...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”