Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 1 martie 2010

1 martie 2010: Ernst Zundel este, în sfârşit, LIBER!

Vă anunţăm cu mare bucurie că astăzi, de dimineaţă, celebrul negaţionist al holocaustului, Eroul nostru, Ernst Zundel, a fost eliberat din închisoarea Mannheim, Germania.
În imagine domnul Ernst Zundel este cu unul dintre avocati apărării sale, Dr. Herbert Schaller din Austria, amândoi zâmbind, bucurându-se de acest moment.

Cel mai cunoscut prizonier de constinţa din Europa zilelor noastre a ispăşit 7 ani de închisoare şi este acum în vârstă de 70 de ani. La ieşirea din închisoare a fost aşteptat de câteva zeci de persoane care l-au ovaţionat strigând "Bravo!!!"

Domnul Zundel nu este sigur că se va întoarce în Canada, al cărei cetăţean este, dar care l-a deportat în 2005 pentru a fi judecat în Germania pentru delicte de opinie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”