Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 23 martie 2010

Catalin Voicu cere ajutor “fratilor” masoni din Loja Memphis prin intermediul “Romaniei libere”. Oare Turturica stie? FOTO. UPDATE: Iliescu intervine in apararea protejatului sau. Antonie Iorgovan despre masonii din PSD. VIDEO


Sursa: roncea.ro
Un cititor al blogului Roncea.ro mi-a atras atentia asupra “capului de ziar” al Romaniei libere de astazi, din care se iteste mutra senatorului, mai bine zis infractorului Catalin Voicu, protejatul de mic (a fost vreodata mic?) al lui Ion Iliescu. Fotografia  interlopului cu grade de general SPP il arata, conform semnelor masonice, in ipostaza de a cere ajutor disperat “fratilor” sai – mana la gat, la nodul de cravata (conform Dictionarului Masonic). In general dezavuez bagarea in seama prea mult a simbolisticii oculte si a masonilor, care imi par mai curand o gasca de parveniti de cartier cu sortulete in loc de pantaloni scurti. Dar, desigur, ca ziarist, ma gandesc totusi ca exista alte cel putin 1000 de fotografii cu grobianul Voicu, mult mai reprezentative, ca sa zic asa (are si ce arata). Sa fie o “simpla coincidenta”? Dar, pe de alta parte, nu am cum sa ignor ca, potrivit unor surse autorizate, personajul in cauza este membru in asa-numita Loja Memphis, a lui Gheorghe Florea, patronul de la “Fulgerul Bragadiru”, din care ar face parte si Marean Vanghelie, sustinatorul lui Voicu pentru functia de Ministru de Interne al Romaniei (!). Cu totii mai au in comun faptul ca sunt ceva mai colorati. Nimic discriminatoriu aici (*Nota pentru “cuplul de aur” Mungiu-Toma). Doar o constatare. Intrebarea este: cine a ales poza?


PS: Un amanunt despre Gheorghe Florea: a participat la intalnirea de taina dintre Calin Popescu Tariceanu si seful masoneriei ruse, Aleksandr Kondyacov, desfasurata chiar in Guvernul Romaniei, inainte de Referendumul anti-Basescu. A confirmat Radu Stroe. (Asta apropo si de aspiratia coloratului Iliescu pentru “lumina de la Rasarit”)
Ramane de vazut daca cererea facuta de Voicu prin intermediul unuia dintre cele mai importante cotidiane din Romania va fi satisfacuta. Si cum.
UPDATE: Desi Iliescu-KGB a fost destul de rezervat pana acum pe marginea cazului Voicu, iata ca, astazi, brusc, tataie a sarit din baie. Coincidenta? Mosul a declarat ca nu Reteau Voicu-PSD, ci Securitatea e de vina! Iliescu, despre înregistrări: O “porcărie securistică”, o “diversiune”.
Mediafax il citeaza: “Măi, voi folosiţi un cuvânt (stenogramă, n.r.) impropriu. Astea nu sunt stenograme. Ştiţi ce e o stenogramă? Este un text scris, care se redactează de o ste-no-gra-fă, care înregistrează o convorbire oficială între doi oameni. Astea nu sunt stenograme, sunt nişte interceptări, nişte înregistrări cum făcea Securitatea pe vremuri, când băga microfoane la masă, la restaurant”, a precizat Iliescu, răspunzând unei întrebări legate de noile stenograme apărute, legate de cazul Voicu.
Iliescu, despre înregistrări: O “porcărie securistică”
“Asta e prima porcărie pe care nimeni nu o semnalează şi datoria voastră (a presei – n.r.) asta ar fi în primul rând: de ce se mai practică această porcărie securistică şi în zilele noastre? Cine o face, cine o comandă, cine o foloseşte. În al doilea rând, eu nu ştiu cum o să se finalizeze treaba asta şi nu ştiu ce valoare juridică au aceste chestiuni care apar. Dar totul e scandalul mediatizat, ca să lanseze tot felul de diversiuni pe această temă”, a spus Iliescu, referindu-se la stenogramele apărute în presă în cazul senatorului Cătălin Voicu.
El a mai arătat că nu ştie cine se află în spatele acestei diversiuni. “Nu ştiu, nu mă interesează. Indiferent cine e, procedează de o manieră incorectă, nedemocratică, cu diversiuni”, a mai spus Iliescu, citat de Mediafax.
Ha, ha, ha! – Nota mea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”