Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 2 martie 2010

Comemorarea eroilor căzuți în războiul de pe Nistru, la Nisporeni


2 martie este data cînd se împlinesc 18 ani de la declanșarea războiului dintre R. Moldova și forțele separatiste de pe Nistru.

18 ani de când forţele ostile integrităţii noastre au încercat să ne ţină în genunchi şi au încercat să ne împiedice drumul nostru spre libertate.La această dată, forţele paramilitare transnistrene au luat cu asalt secţia de poliţie din Dubăsari, incidentul soldându-se cu primele victime omeneşti. Acest incident a marcat începutul războiului soldat cu sute de vieţi omeneşti şi cu mulţi alţi răniţi.

Astazi, Mișcarea Național-Creștină a comemorat soldații cazuți pe Nistru din Nisporeni: Bulicanu Valeriu, Țernă Tudor, Popa Ion și Dumbravă Valeriu.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”