Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 8 martie 2010

O eleva tiganca isi agreseaza profesoara in timpul orei

O eleva tiganca, inregistrata de un coleg cu telefonul mobil, da dovada de o lipsa de respect incredibila, in momentul in care isi loveste profesoara cu un caiet in cap in timpul orei.

De parca nu ar fi fost indeajuns, adolescenta teribilista, care nu are mai mult de 14-15 ani, isi aprinde apoi si o tigara, pe care o fumeaza in fata colegilor si a dascalului de la catedra.

Colegii ei, tigani si ei, dupa cum se observa clar in inregistrare, sunt binedispusi de comportamentul subuman al colegei lor. Chiar mai mult, o acompaniaza cu ritmuri de manele.

Gasiti o cale si dati-i afara din scoala pentru totdeauna. La salubritate cu primatele!

7 comentarii:

Benito spunea...

Din nefericire, profesorii se faulteaza singuri.
In majoritatea cazurilor similare, masura tipica este "scaderii notei la purtare" a elevului recalcitrant.

Nu de alta dar dascalii nostri se gandesc la "viitorul" elevului.

Anonim spunea...

Beneficiile integrarii... De ce trebuie romanii sa plateasca circul tiganilor in speranta unei "educari" ce nu se va produce niciodata.

Biata profesoara nu putea face NIMIC. Stia ca isi va pierde painea sau ca va fi hartuita de idiotii integrationisti din minister si inspectoratul scolar.

Deocamdata prin integrare se reuseste tiganizarea romanilor, tiganizare ca tactica de subravietuire intr-un mediu extrem de ostil controlat de tigani.

Tiganii nu trebuie angajati la salubritate. Vrem orase curate totusi.

Tiganii trebuie segregati. Si pedepsiti conform faptelor. De ce eleva tiganca mai este in libertate? Altadata pentru asa ceva pleca direct la casa de corectie.

1acolo spunea...

vai de capul ei ...

SoldatulDac88 spunea...

Benito,
Asa e ordinul in minister. Fara exmatriculari! Sa se faca totul pentru ca elevul sa termine baremul minim al anilor de studiu...

Anonim (daca vei mai dori sa postezi, te rugam ca pe vitor sa iti alegi o identitate - Gheorghe, Lopataru etc- e mai usor sa dialoga. Daca mai apar 2 anonimi...),
De acord cu ce spui tu referitor la relatiile din ministerul invatamantului vis-a-vis de tigani si integrationism. Chiar asa se intampla. Exista si cazuri izolate in care profesori sunt mai uniti si se protejeaza oarecum..

Si noi suntem pro-segregationism. Chiar credem ca cel mai bine ar fi sa le fie gasita o alta destinatie.
Pana atunci trebuie sa avem o abordare mai realista si sa acceptam ca eliminarea elementelor subumane din invatamant si indreptarea lor catre salubritate este mai usor de realizat (ca prima etapa spre ceea ce ne dorim cu totii: despartirea totala, definitiva). La salubritate se potrivesc , inca. Vad din ce in ce mai multi cioroi care trag chiulul si acolo. Iarna stau tirati langa un zid si vara sub un pom.

Remy spunea...

Da, asta se intampla in multe scoli. Si mama mea este dascal, si pot spune ca: 1.trebuie sa-i treci, ca sa faca si ei scoala, doar asa spune ministerul 2.nu poti sa le faci nimic. Daca le scazi nota, vin peste tine acasa, sparg, distrug, ajungand astfel sa iti fie frica sa umblii pe strada. 3.nu poti sa-i bati ca dascal, ca zbori din invatamant. 4.nu ii poti lasa repetenti, ca iara fac scandal, plus ca te ia la rost conducerea. Toatea astea sunt valabile pentru toti.
Pe tigani nu o sa-i integrezi niciodata, niciunde, trebuie sa dispara. Sunt pentru societate ca sobolanii la casa omului. De ce nu ii integreaza europenii? Ca s-au dus in Italia, in Germania, de ce nu ii integreaza ei, doar urla ca noi romanii suntem rasisiti, ei nu sunt.

Anonim spunea...

Exact asa e situatia, Remy. Totusi, trebuie cautata o solutie. Asa nu se mai poate trai. Copiii, parintii, fratii si surorile noastre sunt victimele lor si ale sistemului nenorocit care ii taraie pe imbecili prin scoala.

Benito spunea...

Dupa ce am terminat Universitatea (acum 20 si ceva de ani), am lucrat o perioada in invatamant (vreo 4 -5 ani).

Am apucat sa vad mentalitatea "colegilor mei" profesorilor; mai tarziu, in calitate de parinte amputut constata ca nimic nu s-a schimbat in bine in scoala romaneasca. Au ramas birocratia, incompetenta si lasitatea majoritatii cadrelor didactice.

Intre timp am terminat Politehnica si am lucrat ani buni in industria petrochimica si in proiectare.

Numai bine !

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”