Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 28 aprilie 2010

Africa de Sud: Ameninţări la adresa suporterilor Albi de la Cupa Mondială la fotbal

Un grup creat pe facebook, format din negri, cel mai probabil suporteri ai lui Julius Malemy, liderul de tineret al Congresului Naţional African (care îndeamnă adeseori la violenţă împotriva Albilor din Africa de Sud), a lansat ameninţări cu moartea la adresa suporterilor Albi ce vor fi prezenţi la Cupa Mondială, competiţie ce se va desfăşura în vara acestui an în Africa de Sud.

"Toţi intruşii Albi vor fi ucişi, femeile Albe vor fi violate şi ucise, iar copiii arşi!" - este unul din nenumăratele mesaje de ameninţare cu moartea la adresa Albilor, postat pe peretele profilului de facebook care a reuşit să strângă, până la închiderea lui, peste 15.000 de membri.

Poliţia a demarat o anchetă în Africa de Sud, dar nimeni nu se aşteaptă ca cineva să fie pedepsit. Violenţele la adresa Albilor sunt un fapt cotidian în Africa de Sud. Uciderea fermierilor Albi nu mai miră pe nimeni, recent a fost asasinat si Eugene Terre'blanche, un cunoscut militant pentru drepturile burilor, poporul de rasă Albă din aceasta tara cuprinsă de sălbăticie după ce negrii au preluat controlul statului.

1 comentarii:

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Asta-i opera jidanilor, care vor sa distruga cu orice pret si prin toate mijloacele puterea alba si orice opozitie contra jidanilor.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”