Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Eugene Terre'Blanche a fost ucis!

Am primit cu putin timp in urma o veste care ne-a bulversat teribil. Eugene Terre'Blanche, un model de luptator pe care il apreciam in mod deosebit, fondatorul A.W.B. (Afrikaner Weerstandsbeweging), a fost ucis!
Omul care de zeci de ani a luptat neincetat pentru o Patrie a Albilor din Africa de Sud, a fost ucis sambata, la 10 km de Ventersdorp, fiind atacat la ferma sa personala, Villanna (Casa Anei).


Terre'Blanche, in varsta de 69 de ani, a fost gasit mort, pe pat, dupa ce a fost tocat salbatic cu lovituri de knobkierrie  si panga (un cutit mare si greu folosit ca arma sau pentru taierea vegetatiei - vezi foto & detalii). A fost ucis in timp ce dormea. André Visagie, purtatorul de cuvant al A.W.B, a declarat ca Terreblanche a fost batut atat de salbatic "incat nu mai seamana cu Eugene".

Primii suspecti sunt doi angajati negri, de la ferma sa.

Nu a mai apucat sa isi vada visul cu ochii, un Volkstaat pentru Natiunea Burilor, un stat liber unde sa se poata administra singuri.

“Sunt gata sa merg la inchisoare de 10 ori pentru ceea ce cred. Trebuie sa ma omoare ca sa ma opreasca.”

Odihneste-te in pace, Eugene Terre'Blanche! Lupta merge mai departe. Nu vom ceda niciodata.

2 comentarii:

SoldatulDac88 spunea...

Realitatea.net: "Preşedintele Jacob Zuma se teme de o escaladare a violenţei inter-rasiale, după 16 ani de reconciliere ..."

Ce minciuna, cata ipocrizie!!!! Jacob Zuma asta nu este tot cel care spunea ca ii va ucide pe toti albii dupa moartea lui Mandela?? Nu este cel care instiga neincetat la uciderea burilor?? Haha, sper ca te loveasca sida impotriva careia te protejezi cu...apa chioara - dupa cum tu te lauzi...

White Revenge spunea...

Ar fi potrivite represalii peste tot in lume pentru asasinarea lui Terreblanche!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”