Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 2 aprilie 2010

Cum se toarnă între ei boşii clanurilor ţigăneşti: „Au AKM-uri în podul palatului şi ştampile false ale Vămii"

Şefii clanurilor ţigăneşti din Timişoara se toarnă între ei la Parchet mai rău ca pe vremea Securităţii, dar anchetatorii nu reuşesc să transforme informaţiile în probe împotriva ţiganilor, nici când acestea le sunt oferite pe tavă.

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci, unul dintre baştanii mafiei imobiliare timişorene, şi-a acuzat rivalul, pe baştanul Mihai Nicolae, că are în podul palatului un întreg arsenal de arme militare în loc de porumbei şi că a făcut milioane de euro cu maşini înmatriculate în fals în România, care circulă fără probleme pe şosele şi că se ocupă de cămătărie.
Mihai Nicolae (foto), care este judecat acum pentru că a intrat fluturând pistolul într-o sală de judecată a Tribunalului Timiş, a fost turnat la Pachet de către baştanul Ionelaş în repetate rânduri. Mihai Nicolae e acuzat că are un adevărat arsenal de AKM-uri în palatul său de pe strada Trandafirilor, nr. 2, din Timişoara. Poliţiştii şi procurorii nu au reuşit să dea de urma armelor.

În plus, Ionelaş le-a explicat procurorilor cum aduce baştanul Mihai Nicolae în ţară milioane de euro, cum înmatriculează cu acte false automobile aduse din Germania în România. Ionelaş l-a turnat pe Mihai Nicolae, care ar coordona o afacere de dat peste cap kilometrajul maşinilor tot în Germania, unde poliţiştii germani au descoperit ştampile şi documente ale Vămii din România falsificate perfect. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”