Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 19 aprilie 2010

Cum vrea masoneria sa puna mana pe Muzeul Taranului Roman. Prietenii lui Horia Bernea acuza: Marea Loja il vrea pe “fratele” Virgil Nitulescu

Jurnalistul de investigaţie Victor Roncea demască pe saitul său, roncea.ro, mânăriile la care se dedau masonii "români" pentru a pune mâna pe conducerea Muzeului Ţaranului Român. Tot ei sunt cei nerăbdători să vânture moştenirea culturală lăsată în urma sa de Horia Bernea. Vintilă Mihăilescu şi-a dat demisia şi francmasoneria i-a găsit imediat un înlocuitor în persoana "fratelui" Virgil Niţulescu.

Se pare ca motivatia este urmatoarea: Vintila Mihailescu s-a dus la Ministerul Culturii sa prezinte raportul de activitate al Muzeului pe anul 2009. Cineva, unul dintre ultimii romani din Comisia de evaluare, l-a intrebat de ce vrea sa distruga expunerea Bernea. Conform surselor din minister, Mihailescu s-ar fi enervat, a urmat o polemica, dupa care comisia i-a dat nota 5 pentru intreaga activitate de pe 2009. Asa pleaca distrugatorul Crucii Taranului Roman.

Evident, jocurile sunt deja facute pentru succesorul lui Mihailescu. Conform unui documentar care mi-a fost pus la dispozitie de Asociatia Prietenii lui Horia Bernea, acesta ar fi Virgil Nitulescu, fost secretar de stat la Cultura si actual “prim-mare supraveghetor” în cadrul “Marii Loje Nationale a Romaniei”, o veriga din “Lantul masonic prahovean”. Inainte de a prezenta si restul datelor, ii voi solicita si acestuia opinia.

Un material deosebit de interesant pe care vă recomandăm sa îl cititi la sursa roncea.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”