Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 12 aprilie 2010

Italia, Anglia, SUA, Germania si Franta amenintate cu BOMBA la mondiale! "Esti gata pentru asta Blatter?"

Al Qaeda declanseaza teroare cu 63 de zile inainte de Campionatul Mondial din Africa de Sud!

O explozie pe un stadion plin, cu sute de victime - asa arata scenariul de groaza anuntat de americanii de la CBS care citeaza amenintarile unui grup islamic afiliat celor de la Al Qaeda!

Primul meci vizat este cel al Angliei cu SUA de pe 12 iunie, de la Rustenburg! Insa si Franta, Italia si Germania intra in grupa nationalelor aflate in pericol pentru ca fac parte din "cruciada impotriva islamului!"

Teroristii l-au amenintat si pe Joseph Blatter: "Toate masurile de siguranta luate de FIFA vor fi inutile. Nu vor reusi sa ne opreasca! Esti gata pentru asta Blatter?" suna mesajul de avertizare al extremistilor islamici! sursa: sport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”