Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Paşte fericit, dragi cititori, prieteni şi camarazi!

8 comentarii:

Remy spunea...

Sarbatori Fericite!

das spunea...

ha, o combinatie de 1 aprilie + umor negru. Felicitari!

Stefan1488 spunea...

Sarbatori fericite, camarazi crestini! Aceasta imagine imi aminteste de textele lui A.C. Cuza. ;) ''Goga-Cuza, sa ne fie calauza/Cuza-Goga, sa darame sinagoga''. :D
Ati promis ceva texte cuziste. Alea cand vin??? :)

RoNS spunea...

Salutari!

DT14 spunea...

Hristos a inviat!
Salutari din Bucuresti, camarazi!

Decemvir spunea...

Paste fericit!!!
Mult succes in continuare. Va citesc cam de pe la inceput. ;)

Dr. Constantin Burlacu cel mai mare adept al cuzismului spunea...

Prof.A.C.Cuza, apostolul nationalismului romanesc, nu era adeptul religie judeo-crestine. El era un adevarat nationalist si a cerut ca la inmormantarea sa, sa nu prinda un picior de preot crestin. Liga sa s-a numit la inceput National Crestina,pentru ca n'a vrut sa-i strice entuziasmul lui Corneliu Zelea Codreanu, pe care-l pregatea politic si care credea ca, astfel va avea mai mult succes, dar a luat cea mai mare plasa bizuindu-se pe Biserica si religia crestina.

Cuzist spunea...

Dom' doctor, mai mari prostii ca astea nu am citit niciodata. Cate carti scrise de A.C. Cuza ati citit? Probabil niciuna. Nu a existat nicio carte de-a sa despre nationalism unde sa nu vorbeasca despre Hristos. Chiar carti scrise inainte de a se naste Codreanu si carti dupa ce s-a despartit politic de Codreanu.

In toata cariera lui politica, Cuza nu a facut concesii nimanui, cu atat mai putin tanarului Codreanu.

Cititi-i opera domnule inainte sa vorbiti asemenea ineptii.

Iar Lupta NS, chiar daca asta este o pagina de "opinii libere", cred ca nu trebuie publicate toate tampeniile. Parerea mea...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”