Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 19 mai 2010

Sâmbătă, 22 mai, orele 13: Marşul Normalităţii la Timişoara

Nu îţi face planuri pentru sâmbătă. Avem de apărat o cauză: însăşi modul nostru de viaţă normală, sănătoasă. Naţionaliştii Autonomi vor fi alături de Noua Dreaptă TIMIŞOARA (organizatori ai marşului) pentru a constitui baricada împotriva degenerării morale.
STOP homosexualităţii!

1 comentarii:

dr.Constantin Burlacu spunea...

Inteleg ca homosexualitate este o boala cronica grava, care trebuie combatuta pe toate caile si prin toate mijloacele, dar nu inteleg legatura intre Nationalistii Autonomi Timisoara si Noua Dreapta. Sa nu stie oare nationalistii din Timisoara ca Tudor Ionescu si Mihai Tuburlui de la Noua Dreapta,s-au dus la Moscova pentru recilare si pentru a strange gunoaile din Piata Rosie de la Kremlin in urma paradei anti-nationaliste, anti-fasciste si anti-naziste de la 9 Mai a.c. ? Apoi se pare ca preferatul Moscovei, fostul rege Mihai este cam ramolit rau, si cauta un inlocuitor mai tanar, probabil in persoana lui Tudor Ionescu. S-ar putea sa ma insel, dar prea iese la iveala niste chestiuni care-ti dau de gandit…mai ales cand este vorba despre Moscova.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”