Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 30 mai 2010

Doi camarazi suedezi grav răniţi de o bandă de "antifascişti"

Miercurea trecuta, 26/5, doi naţionalişti suedezi au fost grav răniţi prin înjunghiere de mai multe ori şi de asemenea, au fost bătuţi cu ciocanele.
Atacul a avut loc seara devreme, după ce naţionaliştii au împărţit fluturaşi în micul oras suedez Hallstahammar, prin care promovau o manifestaţie antiviolenţa programată pentru ieri, în Västerås. Naţionaliştii se întorceau acasă când au fost atacati de un grup aparţinând unei grupări de tip terorist, dar tolerată de sistem, autointitulaţi "antifascişti", "antifa" (AFA).

Poliţia a arestat 4 persoane care trebuie sa fie extrem de fericite că au fost găsite întâi de poliţie şi nu de către naţionalişti, în rândul cărora există o furie de înţeles după acest atac criminal la adresa camarazilor nostri.
Camarazii nostri din HSD Suedia ne îndeamnă pe toţi naţionaliştii, oriunde în lume ne-am afla, să trimitem un mesaj de solidaritate cu camarazii noştri răniţi, iar în confruntărule cu gunoaiele subumane de la AFA să nu aveţi milă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”