Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 30 mai 2010

Suedia: Bătălia din Västerås (video)

E binecunoscut că în multe oraşe europene, acolo unde stânga este la putere, autorităţile locale, deşi forţate de legea dreptului cetăţenesc la liberă adunare să autorizeze marşurile naţionaliştilor, instigă stânga anarhică si violentă să se opuna "neo-naziştilor" cu toată forţa, pentru a arăta că "oraşul nu tolerează extremismul neo-nazist". Am văzut asta cu alte ocazii, mai ales în Germania, la marşurile din Dresda, Hamburg, Dusseldorf s.a.m.d.

Cam aşa s-a întâmplat şi ieri, în Suedia, la Västerås, cand o programată demonstraţie naţionalistă ANTI-VIOLENŢĂ s-a transformat într-o bătălie cu un grup autointitulat "Acţiunea Anti-Fascistă", de orientare anarhistă şi deosebit de violentă în Europa de Vest, cu nenumărate crime la activ, când s-au întâlnit (prezenţi special pentru a perturba manifestaţia autorizată) cu manifestanţii naţionalişti ai căror camarazi au fost, miercuri, înjunghiaţi şi bătuţi cu ciocanele.

Prezentăm mai jos câteva imagini video surprinse ieri în Västerås, Suedia. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom fi informaţi de camarazii suedezi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”