Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 8 mai 2010

Genocidul Albilor din Africa de Sud: O dramă pe care "vedetele" lui Nelson Mandela se prefac că nu o văd

În ultimiele trei decenii, peste 6 milioane de africani Albi au fost deplasate din locurile lor natale, peste 40.000 au fost ucişi! Unele dintre ei au fost înrădăcinaţi în Africa de Sud de peste 500 de ani şi nu cunoaşteau nicio altă patrie. Ultimul grup vizat în prezent de către guvernul radical anti-Alb ANC din Africa de Sud sunt afrikaneri, victime, atât ale campaniei de crime, dar şi a unei serii de legi devastatoare care limitează accesul acestora la locuri de muncă, educaţie şi capital. Să nu mai vorbim despre fermele lor confiscate de guvern! În tot acest timp, "vedete" foarte cunoscute precum Bono de la U2, Madonna, Paul Simon şi atâţia alţii care susţin concerte de sprijin pentru populaţia neagră din Africa de Sud, fiind ignoranţi si ipocriţi, inchizând ochii la genocidul Albilor sud-africani, dansează dansul morţii poporului care a construit Africa de Sud din nimic.
Un camarad:

Si toti omit sa mentioneze ca burii au fost PRIMII care au ocupat acele teritorii, in secolul 17. Ce au gasit erau niste triburi foarte putin numeroase, foarte primitive, chiar mai primitive decat negrii din zona sub-saharana, Khoi-San, cu care pur si simplu nu au interactionat in nici un fel, deoarece Khoi-San apartineau mai mult naturii decat culturii. Cei care au macelarit intreaga populatie Khoi-San au fost negrii bantu si zulu, care au inceput sa emigreze in Africa de Sud abiain secolul 19, in timpul marilor razboaie tribale. Abia la inceputul secolului 20 negrii au ajuns la egalitate numerica cu albii, prin emigratie din Africa sub-saharana. Ulterior, au venit si mai multi, adusi de interesele capitalului britanic ca forta de lucru ieftina pentru minele de diamant. Imigratia uriasa, favorizata de imperiul bancar cu capitala la Londra, combinata cu explozia demografica a negrilor, a adus albii in situatia de a fi doar 5-6% din populatie pe niste teritorii pe care in urma cu 150 de ani constituiau majoritatea zdrobitoare. Ce s-a intamplat cu Africa de Sud in secolele 19 si 20 in ultimii 150 de ani este exact ce se intampla cu Europa si America de Nord astazi. Cu diferenta ca in tarile de bastina ale Albilor, procesul de coplesire numerica va fi mult mai rapid decat in Africa de Sud in trecut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”