Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 8 mai 2010

Candidatul Partidului Naţional Britanic atacat pe stradă de tineri asiatici!

În timp ce se afla în campanie electorală, Bob Bailey, un candidat al Partidului Naţional Britanic (BNP) a fost agresat şi scuipat de un grup de tineri de origine asiatică. Bailey a reacţionat imediat, doborându-l la pamânt pe cel mai solid dintre atacatori. Cei din anturajul candidatului BNP au sărit în ajutor şi tinerii asiatici agresivi s-au ales cu o binemeritată corecţie.

1 comentarii:

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Romani nationalisti, ceea ce i s-a intamplat candidatului Partidului National Britanic vi se poate intampla si voua in Romania. De aceia inarmati-va in secret cu arme automate ca nu-i lucru de gluma, iar in cazul ca sunteti atacati, folositi aceste arme in legitima aparare. Nu va lasati ademeniti si indusi in eroare ca va apara Isus,ori biserica, ori legile, ori Politia, ca ati vazut ca in majoritatea cazurilor politia este corupa, iar legile le ia apararea dusmanilor vostri, nu voua.Aceasta este o problema urgenta asa ca nu mai stati mult pe ganduri ca situatia se agraveaza in intreaga lume si nu va puteti apara cu mainele goale.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”