Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 24 mai 2010

Genocidul Albilor din Africa de Sud: Povestea nespusă de mass-media!

Vino alături de noi pentru a spune pe 12 iunie Stop genocidului Burilor din Africa de Sud!

ATENŢIE! Acest video care arată adevărul despre crimele împotriva fermierilor (de Rasă Albă) din Africa de Sud conţine imagini şocante.
Dedicat tuturor celor care au murit în genocidul din Africa de Sud, precum şi familiilor lor.

Nu putem permite ca acest genocid să continue! 3 664 de fermieri au fost ucişi în 30 000 atacuri, şi sunt reale şi brutale aşa cum se arată în acest videoclip.

Atacurile contra fermierilor din Africa de Sud sunt cu o rată de 700% mai mare decât atacurile asupra fermierilor în orice altă ţară de pe Pământ.

Rata de uciderea a comercianţilor fermieri din Africa de Sud este mai mare decât al oricărui grup specific din lume, 313 la 100 000.

3664 de fermieri Albi au fost ucişi în peste 30 000 de atacuri!

1 comentarii:

Anonim spunea...

de ce nu lasati sa functioneze filmul nenorocitii draq ce sunteti , sa vada toata lumea de ce sunt in stare maimutele alea nenorocite denegroizi

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”