Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 23 mai 2010

Parada homosexualilor de la Bratislava întreruptă de tinerii naţionalişti

Ieri, sâmbătă, 22 mai, la Bratislava, în Slovacia, Parada persoanelor cu deviaţii sexuale intitulată "Rainbow Pride Bratislava 2010" a fost atacată de tineri naţional-socialişti, agresându-i verbal şi fizic pe exhibiţionişti, forţând autorităţile să suspende ceea ce ar fi fost în Slovacia, prima paradă "gay pride" în Bratislava.

Fiasco total la Bratislava după ce naţionaliştii slovaci au spus un NU hotarât paradei homosexualilor. Aproximativ 80 de activişti naţionalişti din grupările Naše SlovenskoSlovenská Pospolitosť şi ai Naţionaliştilor Autonomi au pus capăt destrăbălării homosexuale de pe străzile capitalei slovace. Autorităţile au anunţat opt arestări din rândul patrioţilor.

Deşi poliţia a declarat că nu mai poate garanta securitatea participantilor la manifestaţiile ce vor urma ale homosexualilor, aceştia au declarat ca de dimineaţă vor ţine concertele programte, unde speră sa obţină popularitate în rândul oamenilor fără principii solide de viaţă şi să atragă adolescenţi în cercul lor vicios.

Înainte de parada planificată, nu numai naţionaliştii, dar, de asemenea, unele grupuri catolice au încercat să împiedice marşul deviaţioniştilor sexual, o adevărată ameninţare la adresa familiei tradiţionale si a mediului sănătos în care trebuie crescuţi copiii naţiunii.

Spre deosebire de politicienii imorali şi ticăloşi din România, cei de la Bratislava au fost contra aprobării acestei parade homosexuale.

Jan Slota, liderul Partidului Naţional Slovac, care este un partener de coaliţie în guvernul condus de Robert Fico, chiar a declarat că va "veni personal, cu scopul de a scuipa" participanţii de la parada gay.

Cu toate acestea, unele diplomaţii internaţionale şi organizaţiile non-guvernamentale din Bratislava a demonstrat sprijinul lor pentru parada oamenilor cu deviaţii sexuale (unii dintre aceşti "reprezentanţi" ai diplomaţiei străine fiind ei înşişi bolnavi de astfel de comportament homosexual) sfidând morala şi principiile de viaţă ale poporului slovac.

1 comentarii:

Anonim spunea...

In romania aceasta parada a gunoaielor care s-a tinut la Bucuresti a fost chiar si finantata de catre primarie .

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”