Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 22 mai 2010

Marşul Normalităţii la Timişoara

Astazi, la Timişoara a avut loc Marşul Normalităţii, organizat de Noua Dreaptă Timişoara. Aproximativ 100 de persoane au participat la acest marş pronunţându-se pentru apărarea familiei tradiţionale în faţa asaltului imoralităţii homosexualilor, care, au organizat o paradă hidoasă, exhibiţionându-şi preferinţele sexuale anormale, pretinzând "căsătorii homosexuale" şi recunoscând că acesta este primul pas spre ADOPTIILE de copii creaţi de către cuplurile normale. A fost denunţată complicitatea politicienilor cu comunitatea bolnavă a homosexualilor, printr-un discurs susţinut de reprezentantul organizatorilor/ND Timişoara, camaradul Ema Cernescu (foto dreapta).
Naţionaliştii Autonomi Timişoara au participat cu un grup la acest Marş al Normalităţii. Publicăm pentru moment imaginile surprinse de media locală (tion.roadevarul.ro/locale/timisoara) urmând ca pe pagina grupului NAT88.org să publicăm imaginile surprinse de prieteni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”