Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 12 mai 2010

Ţiganii au înconjurat Parchetul pentru o rubedenie retinuta la solicitarea Biroului Interpol

Poliţiştii au reţinut marţi la Timişoara un bărbat acuzat de înşelăciune în Germania. Sebastian Samir a fost ridicat dintr-o casă din cartierul Plopi şi adus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, unde s-au adunat în scurt timp zeci de ţigani pentru... a-l susţine.
Autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Samir, în vârstă de 32 de ani, bărbatul reţinut marţi de poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri al IPJ Timiş. Oamenii legii l-au adus pentru audieri la Parchet. În zona Palatului Dicasterial s-au adunat imediat numeroase persoane de etnie ţigănească
, majoritatea rude ale bărbatului reţinut, care au aşteptat să vadă ce se întâmplă cu acesta. În ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc lui Sebastian Samir, se pare că ar fi înşelat o persoană în Germania, creând un prejudiciu de circa 25.000 de euro. Anchetatorii spun că bărbatul ar fi luat banii pentru a achiziţiona tractoare vechi din România. Doar că bărbatul a cheltuit banii neamţului pe la casino şi jocuri de noroc. sursa: tion.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”