Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 20 iunie 2010

Despre "cultura sud-africană" care se rezumă la rahatul numit vuvuzela . . .


6 comentarii:

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Ce faceti mai baieti, prezentati filme facut de catre jidani, in care-l prezinta pe profetul german Adolf Hitler ca pe un descreierat ? Stergeti imediat porcaria aceasta, ca va faceti de ras!

Radu spunea...

Nu stiu daca este o decizie inteleapta sa difuzati un film ce il ridiculizeaza pe Fuhrer...

Anonim spunea...

Vad ca fiecare vede aici numai o parte. Sunteti mult prea incrancenati. Daca ne-am gandi mereu la filmele in care unii vor sa il arate pe Fuhrer in ipostaze neplacute, am innebuni. Ar fi bine sa fiti mai relaxati si sa savurati mesajul.

Cat despre domnul Burlacu, am fii interesati daca a gasit un sait nationalist impotriva caruia sa nu aiba NIMIC de obiectat.

@Radu, sincer, nu vedem nicio ridiculizare a Fuhrerului. Este o gluma chiar interesanta. Poate nu cea mai reusita, dar una la care poate rade si un ns. Mai putina incrancenari si mai mult umor nu ar strica. Altfel vom innebuni cu toti.

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Pentru Opinii Libere... (probabil ale SRI-lui)

Voi l-ati aratat pe Fuhrer intr-o iposteza neplacuta,dintr-un film trucat si fals, care a vrut sa arate lumii ca de fapt Hitler era un descreierat, care racnea ca un nebun,pentru orice fleac, nu ca era un om cult, de demnitate, cinste si onoare.Prin urmare voi sunteti incrancenati impotriva celor ce nu le scapa din vedere ceva daunator cauzei nationalismului, nazismului si fascismului. Aveti inca multe de invatat, asa ca lasa-ti-o balta cu "Cat despre domnul Burlacu, am fii interesati daca a gasit un sait nationalist impotriva caruia sa nu aiba NIMIC de obiectat.", ca cu mine nu tine figura, asa ca ori sunteti nationalisti adevarati si prezinti lucruri serioase cum este " Ion Antonescu: „Ostaşi, vă ordon: Treceţi Prutul!”, ori o terminati cu dezinformarea si denigrarea profetului german Adolf Hitler, a carui adept pretindeti ca sunteti. Radu are dreptate si am impresia ca voi ati innebunit cu toti, de aceia nu numai eu, dar multi nu mai pot conta pe voi, pentru ca umblati cu glume de prost gust si mai si radeti ca fraerii de prostia voastra.

Cu mintea intreaga spunea...

Domnule Dr. Burlacu,

Parerea mea este ca aceasta postare a fost o comanda speciala a Mossadului!!! Mi se pare chiar evident!!! :)))))

Matei spunea...

Pt domnul DOCTOR Constantin Burlacu:
Dumneavoastra pretindeti a fi nationalist cand nici macar nu stiti sa scrieti corect romaneste ...
Un om care a absolvit clasa a 3-a, in special materia Dezvoltarea Vorbirii, is va da imediat seama de greselile dumneavoastra :)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”