Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 12 iulie 2010

Connect-R: "Sunt ţigan!" Realitatea TV: "Ba eşti rrom!"

La Craiova, în Piaţa Mihai Viteazu, s-au decernat un rahat de premii intitulate Romanian Music Awards. Unul dintre "laureaţi" a fost Connect-R care nu stim ce fel de muzichie practică şi nici nu ne interesează. Ne-a atras atenţia mesajul lui de pe tricou: "SUNT ŢIGAN".

Suntem mulţumiţi că îşi recunoaşte identitatea, e o şi asta o formă de segregare. Detestabili sunt cei ce încearcă să pară altceva, adică români, sârbi sau unguri. Probabil mesajul lui a fost o reacţie la mesajul lui Cheloo (Paraziţii) care avea pe tricou mesajul "WHITE AND PROUD", "ALB ŞI MÂNDRU". Cheloo a fost pus la zid de mass-media, reclamat la mizeria de Consiliu Naţional (sic!) Pentru Combaterea Discriminării, Consiliul Naţional al Audiovizualului ş.a.m.d. Desigur ca nu se va întâmpla nimic cu Connect-R. Dar cel puţin hilar este ca în timp ce pseudoartistul respectiv afirma cu mândrie ca este ţigan, Realitatea TV scria: De când s-a lansat Connect-R făcut o serie de declaraţii de presă în care amintea de apartenenţa sa la etnia rromilor.
Cheloo: "Cine a inventat cuvântul "rrom", sa îmi sugă pwl@". Noi adăugăm: "Şi cei care îl folosesc în loc de ţigan, să presteze împreună  cu 'inventatorii'  "

5 comentarii:

1acolo spunea...

fuck you Connect-R !

Anonim spunea...

ma...da-va in pwl@ mea de stricati..invidia roade ma stresatilor, il ascultati pe Connect-r tot timpul ma..ca e plin radioul de el..si aia nu il dau ca il cunosc...chiar e bun ma mu***ilor.sincer va iau ideile preconcepute in PWL@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NS_Local spunea...

Acest @Anonim este un fan de-al lui Connect-R. Asa sunt toti fanii lui Conect, ala. Lobotomizati. Nici el nu stie ce vrea exact sa spuna. Noi am inteles doar ca nu are CD player, nu are net, are doar un amarat de radio din care ii ragaie Connect R... Patetic.

Anonim spunea...

Frumos ar fi fst daca ar fi spus:

Me sem rrom!

Cine nu stie limba stramosilor sai nu poate spera la respect din partea celorlalti.

Anonim spunea...

Anonimule, e frumos ca a spus ca-i TIGAN si nu "rrom". Ce e aia "rrom"?? Un tigan fardat...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”