Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 19 iulie 2010

Cum devii ateu în SUA: Ţi se "usucă" vechiul botez cu un foehn (VIDEO)

Un "preot" al Bisericii Ateiste din SUA a inventat o modalitate inedită de a îi "de-boteza" pe cei care doresc "să se lepede de Dumnezeu". Edwin Kagin utilizează un foehn pentru a-i "usca" pe doritori de apa cu ajutorul căreia au fost botezaţi. 

O femeie din Cincinnati a apelat la Kagin pentru a redeveni atee. "Am fost botezată în religia catolică la scurt timp de la naştere. Nu-mi aduc aminte mare lucru şi consider că nu e corect. M-am născut atee şi părinţii m-au obligat să devin catolică", este de părere Cambridge Boxterman, în vârstă de 24 de ani.
Sursă: ABC News via Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”