Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 18 iulie 2010

ZILELE REZISTENTEI NATIONALE ANTICOMUNISTE


sursa: miscarea.net
Suntem onorati sa va invitam sa participati intre 23-25 iulie 2010, la Manastirea Sambata de Sus (jud. Brasov), la manifestarile prilejuite de ZILELE REZISTENTEI NATIONALE ANTICOMUNISTE.

Pentru relatii cu privire la cazare, participare la manifestari, implicare, sprijin etc, va rugam sa contactati din timp persoana mandatata in acest sens.

PROGRAMUL MANIFESTARILOR DIN CADRUL "ZILELOR REZISTENTEI NATIONALE ANTICOMUNISTE", SAMBATA DE SUS, 23 - 25 iulie 2010


VINERI 23 IULIE 2010

- sosirea participantilor; cazarea.

ora 18,oo - lansarea volumelor I si II ale cartii "Brazii se frang dar nu se indoiesc", editia 2010. Cu participarea legatarului testamentar al eroului, dl Coriolan Baciu - sala de consiliu a manastirii.

SAMBATA 24 IULIE 2010

ora 11,oo-13,oo - proiectie filme - Aula Academiei Ortodoxe de la Sambata de Sus.

ora 14,oo-15,3o - Simpozion stiinfitic: "Rezistenta si represiune in Tara Fagarasului 1945-1964", cu participarea supravietuitorilor Rezistentei anticomuniste, fosti detinuti politici si fosti partizani - Aula Academiei Ortodoxe.

ora 16,3o - inaugurarea festiva a Fundatiei "Ion Gavrila Ogoranu" - Aula Academiei.

ora 17,3o - conferinta de presa.

DUMINICA 25 IULIE 2010

ora 12,oo - comemorarea eroilor rezistentei armate anticomuniste din Muntii Fagarasului - la crucea de marmura de langa zidul de incinta al manastirii

23, 24, 25 iulie - Expozitie cu tema "Ion Gavrila Ogoranu si Rezistenta anticomunista fagarasana"- (galeria brancoveneasca a manastirii ) Expozitia va putea fi vizionata si on-line dupa manifestari, pe site-ul www.pentrupatrie.ro si www.ogoranu.ro.

Persoana de contact:
Florin Dobrescu, tel. 0722749249, e-mail: ppp.presa@gmail.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”