Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 1 iulie 2010

Vocea lui Adolf Hitler ar putea băga un german la închisoare

Un cetăţean german riscă să petreacă şase luni în închisoare după ce şi-a setat ca sonerie la telefonul mobil un discurs al Führerului Adolf Hitler.
Bărbatul în vârstă de 54 de ani şi-a setat ca sonerie la celular un pasaj dintr-un discurs al lui Adolf Hitler, în care dictatorul ameninţa că va distruge evreii dacă Germania urma să fie "târâtă în război".

Câţiva pasageri ai unui tren spre Hamburg au auzit inedita sonerie şi l-au turnat imediat forţelor de ordine, care l-au reţinut pe bărbat la sfârşitul călătoriei, informează Telegraph.co.uk.


Poliţiştii au mai descoperit în telefonul bărbatului şi imagini cu svastici şi fotografii ale lui Adolf Hitler, în care era catalogat drept „cel mai mare lider al tuturor timpurilor”.
El este acuzat că a încălcat Constituţia Germaniei, care interzice în mod explicit difuzarea şi afişarea operelor şi însemnelor naţional-socialiste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”