Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 18 septembrie 2010

Americanul Derek Fanton, care a ars Coranul în împrejurimile fostelor "turnuri gemene", a fost concediat pentru actul său de protest!

Autoritatile au declarat ca americanul Derek Fenton a ars Coranul in imprejurimile turnurilor gemene, acest lucru ducand la concedierea lui de la NJ Transit. Cariera lui de 11 ani in agentie s-a sfarsit brusc dupa ce a fost surprins luni arzand pagini din "cartea sfanta" a musulmanilor, scrisa de pedofilul Mohamed si care este radacina terorismului islamic.

Fenton de 39 de ani, din Bloomingdale, New Jersey, a ars cartea la cea de-a 9-a comemorare a actelor de terrorism Islamic de pe 11 septembrie 2001, in locul in care se planuieste acum construirea unei moschei.

Aparent a fost inspirat de pastorul Terry Jones, clericul din Florida care a amenintat cu arderea Coranului in acea zi la acel loc, dar s-a razgandit mai tarziu. Agentia a declarat ca actiunile lui Fenton nu corespund cu codul etic al firmei (sic!). Fenton a fost retinut de politie si interogat, insa a fost eliberat fara acuzatii.
Politia a declarat ca Fenton a spus ca e doar un "american loial" si ca el doar isi exercita dreptul la protest.
El este descris de vecini ca un familist cu doi copii, cativa dintre ei chiar sustinandu-l in exprimarea lui.
"Bine a facut!" - a declarat vecinul sau, Jacqui Marquez.
"Toata lumea are dreptul la o parere... Prin faptul ca l-au concediat, ei transmit ca nu exista dreptul la exprimare".
Randy Connel a declarat: “E un familist, isi iubeste copiii si iubeste trenurile. Nu sunt de acord cu ce a facut dar nu ar trebui concediat pentru asta".
Mai tarziu autoritatile americane au declarat ca fapta lui a fost complet legala si constitutionala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”